Språk/Language

Arena Grosvad - en multisportarena

Arena Grosvad är Finspångs idrotts- och rekreationsområde. Här finner du helheten för upplevelser, äventyr och motion. Området drivs av Medley på uppdrag av Finspångs kommun.

Inomhusidrott

På Arena Grosvad finns Aluceum som är en arena för inomhussporter så som tennis, squash, badminton, volleyboll, basket, handboll och innebandy.

Utomhusidrott

På Grosvads idrottsplats hittar du arenor för löpning, längdskidor, MTB-cykling, fotboll, friidrott, bandy, ishockey, skatepark, discgolf och andra sporter.

Äventyrsbad, simhall och relax

Bad- och friskvårdsanläggningen erbjuder ett av Sveriges härligaste äventyrsbad med två vattenrutschkanor, vattenland och ett miniäventyr för de minsta. Det finns även en 25-metersbassäng för motions- och träningssimning samt undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten.

Bad- och friskvårdsanläggningen innehåller även relaxavdelning, gym, bowlinghall samt restaurang.

Kartillustration över Arena Grosvad.

Vänd dig till Medley på Arena Grosvad för att hyra någon av arenorna och lokalerna på Aluceum och Grosvads idrottsplats. Via dem hyr du även kommunens gymnastiksalar.

Vid fördelning av tider i kommunens sport- och gymnastikhallar är det generellt så att barn- och ungdomsverksamheter är prioriterade.

Inför firandet av Grosvads 50 års-jubileum har Finspångs kommun låtit ta fram boken Grosvads idrottsplats - 50 år av idrott, motion och nöje. Boken är skriven av sport­journalisten Nilsove Magnusson med kompletterande texter av Antero Lyhykäinen, projektanställd hos Finspångs kommun. Boken består av närmare 100 sidor och innehåller bilder och berättelser om idrottsprofiler, gästande artister och annat av intresse från Arena Grosvads 50 år som idrottsanläggning.

Här kan du köpa boken

Boken finns att köpa på Kulturhuset, huvudbiblioteket och på Arena Grosvad. Priset är 150 kronor.

Leverans med posten

Du kan även beställa boken med leverans med posten eller om du vill få den skickad som present till någon. Priset är 200 kronor med frakt.

Föreningar

Föreningar har möjlighet att köpa boken till försäljning eller annat internt bruk till reducerat pris.

Relaterad information

På Arena Grosvad Medleys sida finner du mer information om området, aktiviteter och idrotter samt priser, öppettider för bad och allmänhetens åkning.

Kontakt

Arena Grosvad Medley

010-450 90 55
arenagrosvad@medley.se

Grosvadsvägen 5, 612 41 Finspång